Luftpengar

Var precis in och kikade på internetbanken. Följande slog mig;

Jag tycker inte om lån.


Förra terminen tog jag bara studiebidrag och jobbade ihop resten. Nu har jag bestämt mig för att inte jobba och istället ta studielån. Hur ska man förhålla sig till dom pengarna? Dom finns där, samtidigt som dom inte är mina. Om jag vill köpa något, ska jag köpa för mina sparpengar eller luftpengar? Tanken är att hyra och liknande ska betalas av studielånet, för att inte använda upp alla sparpengar. Men det är inte mina pengar, det ser bara ut så när man loggar in på internetbanken.
I'm watching you...

Nostalgia

Steg upp ovanligt tidigt idag, skulle på akupunktur 7.30, och innan dess hinna duscha, sminka mig, rasta Guldus och äta frukost. Kommer till Helex och får höra att den är inställd. Hm. Nå ingen skada skedd, känns faktiskt trevligt att vara uppe tidigt och njuta av ledigheten innan allvaret börjar!Igår tog ja en fika på stan med Emelie och Clara, varvid det bestämdes att vi ska ha "avskedsfest" på fredag för Clara som ska till Uppsala för att plugga. (Kan ni förstå att jag var ute både fredag och lördag i helgen, och nu alltså ska ut denna fredag också!? Det är ju nästan mer än jag festat totalt senaste halvåret!)
     Även Linnch följer med på fredag, vilket betyder att hela gänget blir samlat igen. Så ni kan ju tro att det kommer att spelas en hel del nostalgisk musik...


Här kommer lite bilder på dessa helt normala vänner:ClaraEmelieLinneaOch en liten bonus...Clara och jag


Regnig dag

Idag har jag varit och kollat på colliespecialen i Piteå (för er icke invigna; colliespecial=utställning för collies). Trots regnet var det en riktigt trevlig dag, önskar bara att jag hade anmält Guldus, tror det hade gått bra för honom... Nå, han blir bättre för var dag, det finns många utställningar att gå på i framtiden!

Åter för er icke invigna, kan det te sig märkligt att någon stiger upp på lördagmorgon och far till Piteå, för att sitta ute i regnet en dag på hundutställning. Och inte ens ställa själv. Här kan jag bara säga som jag brukar få säga till Janne i alla möjliga fall, när det känns omöjligt att förklara;

Om du inte förstår, så kommer du ändå inte att förstå.


Nu ska jag leta fram chips och dricka, för Pem (aka Queen of Cupcakes) kommer snart hit. Ser fram emot en trevlig kväll!


Perspektiv

Ibland måste man ta ett steg från sina intrampade spår för att överblicka situationen. Prova se på saker från olika håll och vinklar. Plocka bort filtret som kallas förväntningar och försöka se världen och livet med ett öppet sinne.


Jag vet att mitt ansikte kan ses från mer och mindre smickrande vinklar. Varför skulle det vara annorlunda med livet?Från vissa vinklar kan även något fantastisk se märkligt ut


RSS 2.0