Valpsjuka?

Guldus halvsyster Evita fick valpar den 2a november. Evita är en fantastisk tik, hon påminner så mycket om Guldus både till sätt och utseende ♥ Jag vill verkligen ha en valp efter henne, men ska försöka ha karaktär och vänta tills Qrius har blivit äldre!Småttingar med grumliga valpögonEvita med en av pojkarna2 veckor gammal guldhamster


Dagens skratt?

Gjorde en enkät online som hade något att göra med studenters hälsa. Här ser ni min hälsoprofil jag fick utifrån denna;

Enda förklaringen till att det ser så bra ut, måste ju vara att resultatet är i förhållande till den genomsnittsliga universitetsstudentens!

Åh nej!


Ord är överflödiga

Det behövs inga förklaringar, inga beskrivningar, inget förtydligande.
Jag är helt enkelt bara  F*rbann*t   TRÖTT !


Jag säger bara allmänt kaos, sjukt mycket skola och som grädde på moset
- valp med diarré.
Nej, jag har inte sovit inatt.
Neej, jag tänker inte gå på någon föreläsning idag. 

Punkt slut.

Dead or Alive

Kommer ständigt på mig själv med att nynna på slutet av GC's klämkäcka låt "The Chronicles of Life and Death";

Today could be the best day of
Today could be the worst day of
Today could be the last day of
Your life
It’s your life
Your lifeEn guldstjärna till den som först förstår kopplingen mellan texten och bilden! ;)


Fångad


Stillsamt. Dystert. Vackert.

Go'morron

Uppe med tuppen idag, alarmet ringde 6.00 trots att jag ska vara på skolan först 9.45... Why, oh why?

Igår när jag skulle ha gjort en skoluppgift började jag packa ner mitt bohag i lådor istället. Jag packade och packade och packade... Janne kom hem från jobbet, vi öppnade en flaska glögg, och planerade och packade och packade... That why oh why, man måste stiga upp i ottan för att plugga. Har grupparbete först och sedan skola till kl 18. Imorgon tar jag sovmorgon innan jag ska upp och, ja gissa vad? Packa!Detta är en minnesvärd höst


Asy'lum

- Latin för "fristad"Dagarna rusar förbi. Det är så mycket jag borde göra (borde ha gjort!). Det är skola, flyttfix, socialt umgänge, skola, valpbestyr, skola... Behöver jag upplysa om att "kost&hälsa" inte har någon plats i mitt livs ekvation för tillfället? Det är förpassat till mappen "framtida mål", tillsammans med sinnesfrid, personlig utveckling och harmoni.

Vi har hysteriskt mycket i skolan, jag vet inte hur lärarna tänker. Men troligen fortsätter dom väl på första årets illvilliga plan, á la Survival of the Fittest. Det känns lagomt upplyftande att vid den föga imponerande åldern av 23 år, redan längta till den lyckliga dag man ska få gå i pension. Det stör mig, för detta går ju rakt emot vad jag egentligen står för; man ska leva livet NU!

Bobyggare Bob

Som bekant letar jag en lägenhet, vilket inte har varit helt framgångsrikt än så länge, men skam den som ger sig!

Det kanske är jag som har orimligt högt ställda krav på mitt boende, för lägenheter finns det ju. Och kö-tid har jag. Men någon ny lägenhet, nej, det har jag inte än...
Det kom ut en lägenhet idag som jag i alla fall funderar på att kolla in närmare, inte på något sätt ideal, men det finns ju aldrig något sådant som perfektion... Kanske bokar den, far och kollar på den, och funderar. På detta vis kan man ju köpa sig tid, då har jag ju någon vecka på mig innan ett definitivt svar krävs! Någon vecka - där nya (bättre) alternativ kan komma ut på Dearest Lulebo's hemsida.

Vad tror ni, ryms jag och lilla(snart-stora)Q i en liten etta med kokvrå som denna?Tillåt mig att tvivla, speciellt då planen är att bo kvar i samma lägenhet MINST 2,5 år. Plus att jag under den tiden, förr eller senare, kommer att ha en till collieboll i hushållet. Men den känns onekligen mer lockande än dom möblerade ettorna med kokskåp (kokSKÅP?!) i korridor, som finns lediga i parti och minut.
I jämförelse med dom, är ju husvagn ett tänkbart alternativ. Eller kanske tält...


RSS 2.0