Nya friska tag

Om en vecka börjar ett nytt år av skola, vilket känns helt okej, ja faktiskt ganska bra. Ny termin betyder alltid nya friska tag! Kan man bli annat än motiverad av tanken att den här gången ska jag kanske lyckas fördela pluggandet jämnt under kursernas gång, snarare än bara sista dagarna innan tenta? Det kan bara bli bättre, så jag har ingenting att förlora på ett försök!

Att vi sen ska läsa tråkiga kurser hela hösten, det får vägas upp av den roliga (men intensiva) valptiden. För Qrius är en rolig (men intensiv) liten valp.


Nu är det dags att sova, livet med liten valp är inte lätt. Vaknar han kl 4 på natten och är pigg, ja, då är det bara att umgås och rasta liten i hopp om att båda kan somna om sen...


What I am

What I am to you is not real
What I am to you, you do not need
What I am to you is not what you mean to me
You give me miles and miles of mountains
And I'll ask for the sea

- Ur låten "Volcano" av Damien Rice

Update

Så, då har jag varit duktig och uppdaterat hemsidan. Skaffade även en ny hundblogg. Och det är ungefär vad jag har hunnit göra idag, bortsett från att umgås med världens bästa Qrius. Och så har jag haft trevliga gäster här som velat träffa tidigare nämnda sötnos :-)


Nu ska jag ta och fixa lite kaffe, egentligen är det för sent på dagen för mig, men vad kan man göra när man har sömnbrist? Lillen sover förvisso duktigt och behöver inte kissa på natten, men har man en bebis hemma sover man själv väldigt lätt, jag hör minsta lilla förändring av andningsrytm från honom. Sen ska jag väl erkänna att det har druckits en hel del kaffe i sommar, det började med tenta-p i slutet av terminen och fortsatte sen med både morgon- och eftermiddagskaffe på daglig basis. Det är inte så lysande, men ingen dag känns vidare lämplig för avvänjning, speciellt inte nu med en liten långnos att ta hand om.


So long!

Valpsjuk

Åh, lider av en kraftig släng av valpsjuka, tur att vi snart får hem vår lilla pälskling. På söndag rullar bilen söderut... Bjuder på lite fler bilder från när dom var 5 veckor och vi hälsade på.
RSS 2.0