Fail

Bloggen har typ sommarlov eller något. Jag tror att jag håller på drabbas av Sis Syndrome, man hamnar efter med bloggandet och det blir svårare och svårare att ta tag i saken. Ju längre tiden går sen man bloggade sist, desto jobbigare blir det att uppdatera bloggen och desto mer skjuter man på det. Typ.
 
Men - jag vill i alla fall bjuda på en print screen igen.
 
Denna visar hur fantastiskt bra det är att man kan översätta inlägg och kommentarer på facebook med hjälp av Bing. Jättebra, verkligen. Men man ska inte lita helt på detta... Dels för att översättningen ibland är så totalt värdelös att man inte ens lyckas förstå andemeningen i texten. Och dels för att det ibland blir helt ofattbart och ologiskt galet. Enjoy!!
 
 
 
 
 
Utan att vara finsktalande och utan hjälp från Bing kan jag uttyda att den översta versionen av texten beskriver en kull (efter Qs halvbror), där 5 röntgats med A-höfter och fria armbågar. Något om ögonlysning och bra resultat, blah blah...
Typ något sånt i stora drag, man lär sig att förstå vissa ord och kan då bilda sammanhang, utan att egentligen förstå språket alls. Av någon anledning valde jag att ändå låta Bing översätta texten och ja. Resultatet ser ni här ovan.
Som sagt; FAIL.
 

Och vinnaren är...

Priset för "Finaste Felmeddelande" går till...
 
Blogg.se !
 
 

RSS 2.0