A reason to get up in the morning

Saknaden efter Guldus består av två olika delar. Först och främst har jag saknaden efter just Guldus, en tomhet och sorg som alltid finns med mig. Sen finns saknaden efter en hund (och sysslorna som följer med detta) - något som kommer att gå över när vi hämtat hem en liten valp.

Saknaden efter Guldus finns som sagt var alltid hos mig. Saknaden efter en hund finns för det mesta, dock inte dagar som denna. Vaknade med mördande migrän till ljudet av spöregn utifrån. Då kändes det rätt bra att kunna ligga kvar i sängen några timmar till...


Puppisar är födda, så förhoppningsvis blir vi med valp i augusti... :-)


I-landsproblem

Sitter här och gruvar mig. Ska försöka ta mig till stan för att köpa sommarkläder, men hindras av ett litet problem; jag behöver sommarkläder. Och det är sommar.

Och just idag är det jättevarm sommar. Och jag vet av erfarenhet att det förvisso alltid blåser i Luleå, men att det trots detta alltid är ofattbart varmt när man ska ränna runt på stan och shoppa. Utöver detta är det ju student- och skolavslutningstider, så det är säkert äckligt trångt i affärerna också.

Nå, lika bra att göra bort eländet, det lär ju knappast bli svalare framåt eftermiddagen...


RSS 2.0