En morgon när jag vakna...

...var hela världen vit. Och jag förstod att vi-intern har kommit hit!


Nej, men allvarligt. Det är vinter igen. F*n.


Sitter på skolan ska ha grupparbete. Tänkte att det är bättre att komma lite för tidigt än lite för sent, skulle ses kl 8 och kom hit typ tjugo-kvart i (alternativet hade varit att komma typ 5-10 över). 
Synd att ingen annan tänkte så (klockan är 8.10 och än har ingen av de fyra andra kommit).

Åååh vad jag älskar grupparbete. NOT.

PEPP!!!

Just sett avsnitt 1 av 10 på en ny säsong av det efterlängtade "Du är vad du äter"!  Skipper är ju sedan många år en sorts idol, alltid närvarande på min ena axel (Sockerdjävulen&Co sitter på den andra). Detta program är ju precis vad jag behöver för att (åter igen) skaffa mig - och upprätthålla! - bättre kostvanor. Ett program i veckan räcker gott som motivation för mig, så nu har jag typ tio veckor på mig att ta tag i mig själv ;)Milk and Coffee

Man lär så länge man lever. I förrgår (kväll) tog mjölken slut. Nåväl, tänkte jag.

Igår vaknade jag på morgonen och var tröttare än tröttast. Ni vet;
I neeeeeeed me coffeeee...
Men ingen mjölk. En piggelin-hund som tyckte det var dags för morgonpromenad, men ingen mjölk!! (för er som inte känner mig så bra, kan jag ju tillägga; ingen mjölk = inget morgonkaffe).

Vad göra? Letade (panikartat) genom mitt lilla rum och hittade en övergiven energidryck från senaste tentaperioden. Perfekt - tänkte jag!

Note to myself : Energidryck på morgonen, innan frukost, är inte gott.
INTE gott!


Om detta skulle hända igen, så har jag nu i efterhand kommit på ett par alternativa lösningar till energidryckseländet. Den ena är att jag faktiskt har ett lager små mjölkpaket som man kan förvara i rumstemperatur (brukar ha med till typ skolan om jag har med eget kaffe). Hade ju kunnat ta ett par såna, hur enkelt som helst... Och annars hade jag ju faktiskt kunnat ta med mig Pigge-glin (Qrius) ut och börjat promenaden med en tur till Statoil. Dom har ju en lucka vid kassan, så om man kommer dit och ser ut som 'hej kom och hjälp mig' kan dom väl inte neka en servicen att köpa en kaffe genom den? (får inte ta in hund, och skulle ALDRIG lämna honom utanför).
Blev less på mina slitna toppar, så tog fram en sax och spegel. 1½ minut senare och inga kronor fattigare var det färdigt. Kanske inte något flashig frissa-frisyr, men va tusan, gratis är gott!


RSS 2.0