Välmående = f(socker,koffein,minnen)

Vaknade imorse med Mirakulös Migrän, lovely... Tanken var att jag skulle sitta på skolan idag och plugga med mina studiekamrater, men det var bara att avboka - behöver ha nära till sängen, kaffebryggaren, kylskåpet, vattenkranen och medicinlådan.

Min motivation att tentaplugga är (som alla troligen redan vet) väldigt omtålig och lätt förgången. Därför är det aldrig lämpligt med migrän inför tentaperioder. Därför är det typiskt (men inte helt konstigt) att jag sitter med bankande skalle inför varje tentaperiod... Men jag tänker inte sitta här och tycka synd om mig själv, jag är minsann inget offer!

Vad göra? Tja, till att börja med hällde jag upp en rejäl tillbringare vatten, vätska är viktigt för välmåendet och vatten är väl "livets dryck"? Fixade sedan kaffe, ganska mycket, vilket dracks tillsammans med (ungefär lika mycket) mjölk. Sen plockade jag fram äpplen och bananer för sockrets skull, med frukt blir man fin-piggelin. Som grädde på moset bestämde jag mig för att lyssna på tre låtar som gör mig pigg och glad, detta är ett knep som lever kvar sen gymnasiet, då jag ofta startade dagen med att lyssna på en bra låt. Idag föll valet på Good Charlotte (ja, jag erkänner att jag var ruskigt förtjust i deras musik när det begav sig), vars musik inte bara gör mig glad, utan även väcker positiva minnen.

Tidigare gick det ett musikprogram på TV (minns inte vad det hette?) där man via internet önskade/röstade (?) på låtar. Uj, det är väldigt luddigt det här minnet, om någon kommer ihåg detaljer, var god kommentera! Men det jag vill komma till är att när dom visade videon på TV hade dom längst ner på bilden en remsa där ens bild och det man skrivit som motivering fanns med. Jag och Linnch lärde oss att om man gick in på hemsidan precis innan programmet började och röstade så kom man alltid med på TV!

Det blev väldigt förvirrat det där, men ett glatt minne är det i alla fall. Här är en av dagens motivationslåtar: 

Kommentarer
Postat av: Emmapemma

det är inte Spinn du tänker på? GC och The Rasmus slogs alltid om förstaplatsen, Lifestyles mot In the shadows...det gick på SVT1

2011-03-15 @ 18:42:12
URL: http://emmasjonsson.blogspot.com
Postat av: Linnea

Åh! Det minnet hade jag helt tappat bort men nu minns jag. Det var tider det! :)

2011-03-15 @ 19:03:59
URL: http://linnch.blogg.se/
Postat av: Hanna

Emma: Ja, Spinn hette det nog! Tack! :)Linnea: Jaa det var tider det... En gång för längesen, när vi var unga ;)

2011-03-17 @ 11:52:42
URL: http://tjattes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0